Forældre redder børnehus

Odense Kommune har nu givet tilsagn til, at den private børnehave Den Ny Magiske Gryde kan fortsætte i forældrenes hænder.

Den Ny Magiske Gryde er et nyoprettet pasningstilbud til cirka 40 børnehave- og vuggestuebørn beliggende i Kragsbjergkvarteret.

Den Ny Magiske Gryde er stiftet efter Odense Kommune besluttede at lukke det børnehus, der tidligere fandtes i lokalerne.

Odense Kommune har nu givet tilsagn til, at den private børnehave Den Ny Magiske Gryde kan fortsætte i de hidtidige lokaler på Vissenbjergvej 5.

Børnehuset bliver liggende

Odense Kommunes tilsagn blev velmodtaget af formanden for Den Ny Magiske Gryde, Benjamin Kunddal:

- Vi er glade for Odense Kommunes tilsagn om, at vi kan blive i børnehuset. Det er helt afgørende for os, at børnene kan blive i det hus, de kender, og vi glæder os til at byde flere børn velkomne i børnehuset. Vi håber, at Odense Kommune nu også vil være medspiller på at få de sidste få formalia på plads, så vi kan fokusere på at få børnehuset godt i gang.

En mindre institution

Børnehuset er særligt rettet mod de forældre, som synes, at der er særlige kvaliteter knyttet til at have deres børn i en mindre institution.

Initiativtagerne tror på, at der i et lille børnehus er der gode muligheder for at tilbyde små børn nærhed og varme. Særlig fokus vil også være på tidlig motorisk stimulering og på tidlig stimulering af engelsk.

Forældregruppen bag initiativet har arbejdet intenst på at indhente nødvendige godkendelser, få oprettet CVR-nummer, sammensætte pædagogiske læreplaner, virksomhedsplaner, lave budget, hjemtage økonomisk garantistillelse, og har fået trykt og uddelt flyers i lokalområdet med henblik på, at endnu flere bliver opmærksomme på opstarten.

Der blevet åbnet for tilmelding til børnehuset Den Ny Magiske Gryde med opstart den 1. marts 2015.

Oversigt

    Oversigt