Diskotekejer: Hvad fanden sker der i hovedet på folk

Tidligt søndag morgen blev en 35-årig mand overfaldet på Diskotek Miss Molly i Faaborg, hvor han fik kraniebrud og blødninger i hovedet. Diskoteksejeren er både rystet og rasende.

TV 2/Fyn har søndag talt med diskoteksejer, Peter Kirkegaard, om overfaldet.

- Det er en træls søndag morgen efter en ret god fest egentlig. Men det er dybt tragisk, fortæller Peter Kirkegaard fra Miss Molly og fortsætter:

- Vi har haft åbent i tre måneder, hvor er der ikke har været noget, og når der så kommer nogen udefra og laver balladen, så bliver jeg sgu bare rasende.

Diskoteket er videoovervåget, og Peter Kirkegaard har skiftet glas ud med plastikkrus for at forhindre vold i nattelivet. Men ifølge Peter Kirkegaard, der har set overvågningen igennem, så er den 35-årige blevet slået med en flaske i hovedet.

- Det er noget, der kan ske alle steder. Det kan vi desværre ikke gardere os imod. Skal vi til at hælde alt op i saftevandskander eller hvad gør vi, for at de unge opfører sig ordentligt?

- Da jeg så overvågningsbillederne, tænkte jeg bare; hvad fanden sker der i hovedet på folk. Det er rystende, fortæller Peter Kirkegaard.

Fyns Politi har indtil videre været yderst tilbageholdende med oplysninger i sagen. Men ifølge vagtchefen blev to personer anholdt med mistanke om vold. Begge er løsladt igen, men en 24-årig mand fra Gentofte har erkendt overfaldet. Han er sigtet i sagen, men bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør, fortæller TV 2/Fyns reporter.

Den 35-årige mand har ifølge vagtchefen fået kraniebrud og blødninger i hovedet, og han blev opereret for sine skader tidligere søndag. Skaderne er blandt andet gået ud over mandens talecenter.

TV 2/Fyn har mere om i sagen i vores 19.30 udsendelse.

Oversigt

    Oversigt