Lasse og Mathilde fik Odense Live Prisens ærespris

Også i år blev der uddelt en ærespris. Den pris gives til en person, som gennem sit virke har gjort en markant forskel i det fynske musikmiljø. I år tilfaldt æren Lasse Helner og Mathilde Bondo for 40 års musikalsk virke.

Det kendte fynske musikerpar får - ud over æren - en guldbroche og en check på 10.000 kroner.

Lasse og Mathilde er i øjeblikket bortrejst på turné, så TV 2/FYN måtte hjælpe med at sørge for, at prisen blev uddelt, før de tog afsted på turné. Det krævede alternative metoder - og en lille hvid løgn.

Under påskud af at ville lave et nyhedsindslag om deres forestående turné besøgte TV 2/Fyn Lasse og Mathilde, men efter at have banket på døren afslørede kulturredaktør Martin Mulvad Ernst sit sande ærinde.

Og han havde spillestedet Postens leder, Morten Østlund, der samtidig er juryformand til Odense Live Prisen med sig til at række Lasse og Mathilde prisen.

Jobbet skal passes

Showbiz er hårdt arbejde, og derfor må prisen komme til Lasse og Mathilde, når de nu arbejder, mens showet i Odense finder sted.

- Vi vil gerne sige tak for den her ærefulde ærespris, sagde Lasse Helner.

- Ja, tusind tak, det er dejlig med et skulderklap, supplerede Mathilde Bondo.

- Det er rigtig mange år i branchen, og vi har været rigtig glade for det publikum, der har fulgt os igennem alle årene og de nye, der kommer til. Vi ønsker jer en fantastisk aften. Vi er rigtig kede af, at vi ikke kan være der, men vi skal jo passe vores job, sluttede Lasse Helner.

Oversigt

    Oversigt