Hjernen i kog i 48 timer

Når Odense til juni lægger skov til Tinderbox og 25.000 festivalgæster, så giver det en stribe nye udfordringer. Og gennem de sidste 48 timer har studerende knoklet med at finde ideer til at løse dem. I dag blev ideerne så præsenteret.

2102studerende

Vandrehjemmet på Kragsbjerggård i Odense har været base for en gruppe studerende fra Erhvervsakademi Lillebælt. De studerende har knoklet i 48 timer for at komme med praktiske løsninger fra affaldshåndtering til sikkerhed i forbindelse med Tinderbox-festivalen.

- Det har været spændende. Og hårdt, fortæller Nicolai Drejer Walther, der sammenlagt har fået fem timers søvn, siden han tjekkede ind i fredags.

De studerende har sprøjtet ideer ud og har flere bud på, hvordan man undgår tissende festivalgæster, hvordan man skaber synlig sikkerhed og hvordan en Tinderbox-app kan hjælpe med overblikket.

Der var også bud på, hvordan erhvervslivet i Odense kunne hjælpe shoppende festivalgæster ved at tilbyde at sende gæstens indkøb hjem til, så gæsten slipper for at slæbe tøj med til pladsen.

- Der er faktisk ret mange ting, vi vil arbejde videre med, fortæller Ronnie Hansen, der udviklingschef i Odense & Co.

Oversigt

    Oversigt