Slut med vinyl i Nørregade

Efter 27 år med vinyl på hylderne lukker pladebutikken Moby Disc i Odense. Vilkårene for at drive en fysisk musikbutik er blevet for hårde.

Per Ellegaard har leveret musik til fynboerne i mere end et kvart århundrede. Og selv i en tid hvor musikken digitaliseres og streames, er det indtil nu lykkedes at holde liv i specialbutikken med vinylplaner, cd?er og dvd?er.

Et trofast publikum har gennem årene bakket stærkt op om den entusiastiske musikelsker og indehaver, der gennem mange år havde butik i Mageløs, men for et par år siden rykkede til Nørregade.

Men nu går den ikke længere. Den 18. april løfter Per Ellegaard for sidste gang pickuppen af og drejer nøglen om. Fremover må hans kunder købe deres musik i den netbutik, som Per Ellegaards søn vil drive.

Varme tilkendegivelser fra triste kunder er væltet frem på Facebook, og det luner det musikalske hjerte.

- Det varmer, men samtidig er vi rigtig kede af, at vi skal lukke ned. Det er frygtelig kedeligt. Men vi er også stolte over alle de tilkendegivelser vi har fået på facebook, fortæller Per Ellegaard, der lover at holde en kæmpefest, når det er slut.

Oversigt

    Oversigt