Ny golfbane pløjet op af bil

En endnu ikke indviet green hos Langesø Golf er blevet pløjet godt og grundigt op af en bil, der har kørt rundt på banen og lavet hjulspind.

Greenen skulle indvies for medlemmer af Langesø Golf i midten af april, men det kan blive svært at nå efter hærværket, der er sket i løbet af det seneste døgn.

- Det virker som om de har ville skade banen bevidst. De er kørt ind på midten af golfbanen i bil, og så har de lavet hjulspind, så det sandholdige materiale i underlaget er ødelagt, fortæller ejer af golfklubben, Hans Berner.

Hærværket, der kommer til at koste omkring 50.000 kroner at udbedre, er blevet meldt til politiet, og Hans Berner har sat fire medarbejdere på overarbejde for at få udbedret skaderne.

- Det er frygteligt, hvad folk kan finde på, men jeg håber, at vi alligevel kan nå at få banen klar til 19. april, så vores medlemmer kan opleve den nye green, siger Hans Berner.

Der er ingen spor af gerningsmændene, og Hans Berner kan heller ikke få øje på et motiv til kørslen på den nye green.

- Desværre er hærværk og tyveri noget som vi ofte oplever i området - både i skoven, ved parkeringspladsen og i vores depoter osv. Derfor vil vi gerne opfordre besøgende til at kontakte os, hvis de observere usædvanlige ting eller betænkelig adfærd, en god ting vil være at tage et billede af situationen, specielt nummerpladen hvis der er tale om motorkøretøjer, lyder opfordringen fra Hans Berner.

Oversigt

    Oversigt