TV2-regioner opruster digitalt

Traditionelt tv ændrer sig dramatisk i disse år. TV 2 regionerne har valgt at ruste sig til fremtiden ved at bygge en ny, fælles online platform for deres websites.

En fælles regional platform for TV 2 regionernes websites skal rulles ud sidst på året. I første omgang har fire regioner sagt ja til den nye løsning, nemlig TV SYD, TV 2/NORD, TV MIDTVEST og TV 2/FYN.

Opgaven er vundet af Peytz & Co, der bryster sig af at være Danmarks største udviklingshus indenfor CMS-løsningen Drupal.

- Vi ser frem til at styrke vores rolle som nærdemokratiets talerør ved hjælp af den nye platform. Den vil gøre det lettere at fortælle vores historier på web og samtidigt leverer den en række automatiserede workflows og forretningsprocessor, siger direktør for TV SYD, Betina Bendix.

Den fælles online platform er en fælles "værktøjskasse", hvor TV stationerne har de samme redskaber til rådighed. Men værktøjerne kan udnyttes vidt forskelligt af de enkelte TV stationer. Projektet er det største fælles udviklingsprojekt, TV 2 Regionerne nogensinde har indgået.

- Den tekniske løsning giver os alle stordriftsfordelene. Det unikke er, at den samtidigt understøtter hver enkelt regions mulighed for at arbejde med et selvstændigt udtryk og en egen redaktionel linje, siger direktør for TV 2/FYN, Esben Seerup.

Peytz & Co leverer i forvejen Drupal løsninger til blandt andre DR, Københavns Kommune, UCC Professionshøjskolen i København og mange andre.

TV 2/FYN forventer, at det nye website, der vil fungere ens på både computere, tablets og mobiltelefoner, vil være klar sidst på året.

Oversigt

    Oversigt