Ny chef for samlet fynsk beredskab

Når Fyn fra næste år får et samlet beredskab bliver det med den 51-årige Mogens Bjerregaard i front.

Mogens Bjerregaard er i dag chef for beredskabet i Odense Kommune, og han er blevet ansat efter en længere rekrutteringsproces, hvor flere borgmestre har deltaget.

- Med Mogens får vi en utrolig kompetent og erfaren beredskabschef. Han er den rette til at løfte den komplekse opgave med sammenlægningen af de ni beredskaber, siger Kenneth Muhs, borgmester i Nyborg, og politisk ansvarlig for sammenlægningsprocessen.

Mogens Bjerregaard får indtil etableringen af selskabet base i Nyborg med henblik på at arbejde tæt sammen med borgmester Kenneth Muhs, der er politisk ansvarlig for fusionen.

- Jeg er stolt over at være vist den tillid at løse en så vigtig og kompleks beredskabsopgave, som jeg går ydmygt til. Jeg vil gøre mit bedste for at sikre at fynboerne får et effektivt beredskab med dygtige medarbejdere fra de ni fynske kommuner, siger Mogens Bjerregaard.

Mogens Bjerregaard er uddannet politibetjent og har bl.a. arbejdet som vicepolitiinspektør i Rigspolitiet, sektionschef i Banedanmark og været udsendt til Irak.

Oversigt

    Oversigt