Mand i respirator efter særdeles grov vold

En 23-årig mand ligger i øjeblikket i respirator på OUH, efter han i weekenden blev overfaldet af tre mænd og blandt andet sparket, trampet og slået i hovedet. Politiet betegner sagen som særdeles grov.

Spark, slag og meget grov vold

Videoovervågninger og vidneafhøringer afslører grumme detaljer om en særdeles grov voldssag fra Odense.

Lørdag morgen blev en 23-årig overfaldet af tre ukendte gerningsmænd foran værtshuset Rådhuskælderen i Odense. Først blev han sparket i hovedet, så han faldt til jorden. Derefter blev han holdt fast af den ene gerningsmand, mens de to andre skiftevis sparkede og trampede den 23-årige i hovedet.

På et tidspunkt kan man på overvågningsbilleder fra stedet og en film, et vidne har optaget på sin mobiltelefon, se, hvordan den ene gerningsmand tager fat i den 23-åriges hoved og i følge politiet hamrer det meget voldsomt ned i asfalten, så det kan høres langt væk.

- Det er rigtig groft det her, det må vi sige og på et tidspunkt virker den forurettede faktisk bevidstløs, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

Efterlyser tre mænd

I øjeblikket er den 23-årige indlagt på OUH, hvor han holdes bevidstløs i en respirator. Politiet kan ikke oplyse, hvornår lægerne vil forsøge at vække ham.

De tre gerningsmænd stak af fra stedet, da nogle dørmænd greb ind og stoppede volden. Politiet har en mistanke om, at i hvert fald to af gerningsmændene måske kommer fra Slagelse. En betjent, der tidligere har arbejdet i den del af landet, har set videoovervågningen og mener at kunne genkende dem.

Signalementet på gerningsmændene er svagt, men i følge Fyns Politi leder de efter følgende tre personer:

  • Gerningsmand A: Ung, slank mand mellem 18 og 23 år med afrikansk udseende og karakteristisk stort, højt og sort afrohår.
  • Gerningsmand B: Und mand mellem 18 og 23 år, arabisk udseende og almindelig af bygning.
  • Gerningsmand C: Ung mand med arabisk udseende, almindelig af bygning.

Fyns Politi har allerede afhørt en del vidner og gennemgået videoovervågninger, men de opfordrer alle, der har oplysninger i sagen, til at kontakte dem på telefonnummer 114.

De pårørende til ofret er blevet underrettet.

Oversigt

    Oversigt