OB-træner efter nederlag: Jeg manglede en timeout

OB tabte 0-2 hjemme til et stærkt Brøndby-mandskab, der i store perioder udspillede fynboerne.

To velspillede minutter i starten af første halvleg var alt, hvad Brøndby skulle bruge for at sænke OB søndag aften, hvor det blev til en 2-0-sejr i Odense.

Fynboerne var i store vanskeligheder det meste af kampen, men særligt i første halvleg så Ove Pedersens mandskab ikke meget til bolden, der konstant var på Brøndby-fødder.

Og selvom Ove Pedersen havde lyst til at lave store ændringer undervejs i første halvleg, ventede han med at justere til pausen.

- Man kan spørge sig selv om, hvorfor jeg ikke ændrede på tingene med det samme. Men der skulle for mange radikale ændringer til, selvom jeg stod og tænkte tanken allerede i første halvleg.

- Jeg skiftede system i pausen, fordi jeg dér havde tiden til det. Jeg manglede en timeout i dag - ligesom de har i håndbold, siger cheftræneren.

OB's defensive slider Hallgrimur Jonasson mener også, OB fik bedre styr på tingene i anden halvleg efter taktiske justeringer i pausen.

- Jeg har samme fornemmelse som Ove Pedersen, for vi spillede ikke godt.

- Det var godt, vi fik ændret tingene i pausen, for det gik meget bedre i anden halvleg. Der spillede vi med tre midtstoppere, så vores backs kunne komme højere op på banen. Derfor blev det nemmere for os at spille os ud af Brøndbys pres.

- Men set over hele kampen, var det et fair resultat, siger Hallgrimur Jonasson.

Ove Pedersen tænker ikke over, hvilke modstandere de næste runder byder på, selvom FC Midtjylland, AaB og FC København er i fynboernes afsluttende program i Alka Superligaen.

- Det handler om at være gode på dagen.

- Og det var vi ikke i første halvleg mod Brøndby, men i anden halvleg var præstationen godkendt.

OB ligger trods nederlaget til Brøndby fortsat på ottendepladsen med syv point til nedrykningsstregen.

Oversigt

    Oversigt