Ny direktør til Sygehus Lillebælt

Sygehus Lillebælts topledelse har fået et nyt ansigt. Mads Koch Hansen er netop blevet ansat som lægelig direktør.

Mads Koch Hansen er 46 år og kommer fra en stilling som overlæge på anæstesiologisk afdeling på sygehuset i Horsens. Han er et kendt ansigt for mange, fordi han fra 2010 og frem til i år har været formand for lægeforeningen, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

- Jeg er utrolig glad for at blive en del af et team, der sætter patienter først. Det er mit ønske at være med til at fastholde Sygehus Lillebælt som et hospital, der tilbyder den bedste behandling til patienter og pårørende, og være med til at udvikle den måde, vi arbejder på. Jeg håber at kunne bidrage til, at vi i fremtiden kan gøre det endnu bedre både for patienter med kroniske sygdomme og for, de patienter, der skal behandles akut, siger Mads Koch Hansen.

I sit nye job får Mads Koch Hansen sammen med de to øvrige direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Lillebælt.

Sygehus Lillebælt omfatter sygehusene i Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia og Give. Sygehusenheden er Region Syddanmarks næststørste sygehus med omkring 60.000 indlagte patienter hvert år.

Mads Koch Hansen afløser Dorthe Crüger i stillingen som lægelig direktør. Hun begyndte 1. april 2015 i jobbet som administrerende sygehusdirektør på Sygehus Lillebælt.

Mads Koch Hansen begynder i sit nye job primo august 2015.

Oversigt

    Oversigt