Høgh fortsætter i OB

OB og Lars Høgh er blevet enige om at forlænge samarbejdet om målmandstræningen.

Når OB-truppen møder ind efter sommerferien, vil det være med nye ansigter på både cheftræner- og assistenttrænerposterne. Men det vil stadig være Lars Høgh, der skal træne og coache klubbens målmænd.

- Vi ser frem til, at Lars Høgh også i den kommende sæson er en del af vores trænerteam. Det er klart, at Lars har en særlig status i klubben med sin lange forhistorie som OB'er, men det er først og fremmest fordi han er en dygtig målmandscoach, at vi forlænger samarbejdet. Han er dygtig til at coache keeperne både før og efter kamp, og han er god til at finde ind til de detaljer, målmændene skal fokusere på, for at de hele tiden dygtiggør sig, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Lars Høgh indstillede karrieren som aktiv i 2000 - og blev herefter målmandscoach - blandt andet for det danske landshold. I 2012 vendte han tilbage til OB.

Målmand Emil Ousager valgte for nyligt at sige farvel efter denne sæson, så der venter altså udskiftning i det hold, som Høgh skal træne i den kommende sæson.

Oversigt

    Oversigt