Drab på 79-årig: Kone husker ikke meget

Tirsdag vidnede konen til den dømte i sagen om drabet på 79-årige Esther Jørgensen i Bolbro for første gang. Hun har en del huller i hukommelsen og kan ikke huske meget fra drabsnatten.

Kvinden vidnede ikke i byretten, men valgte på den 29-årige dømtes opfordring at gøre det denne gang.

Kvinden har dog tidligere udtalt sig i grundlovsforhør i begyndelsen af sagen - og det blev hun tirsdag forholdt. Hun forklarede dengang, at tiltalte havde det med at blive aggressiv, når han blev fuld. Men det huskede kvinden intet om i dag og kunne ikke forstå, hvem der havde noteret det, fortæller TV 2/FYN's reporter i retten.

Hun fortalte i øvrigt, at hun lider af en stress-sygdom, der gør at hun kun kan huske brudstykker - derfor havde hun mange sorte huller fra den aften, drabet skete.

Forsvareren spurgte kvinden til et rygte om, at der lå mange kontanter hos Esther Jørgensen. Hun skulle have arvet 100.000 kroner. Det var hun bekendt med, og det var noget, "man vidste i de kredse", sagde kvinden, som optrådte lettere aggressivt og undrende, mens hun blev afhørt.

Vi følger sagen i løbet af dagen. Se mere på TV 2/FYN klokken 19.30.

Den dømtes kone var selv med hjemme hos Esther Jørgensen, kort tid før den ældre kvinde blev dræbt.

Kvinden var selv sigtet i sagen i et halvt år, før politiet valgte kun at rejse tiltale mod hendes nu dømte 29-årige mand.

Der ventes at falde dom i ankesagen på torsdag.

Oversigt

    Oversigt