Tinderboxrabat: Jeg føler mig røvrendt

Der er langt fra jubel over Tinderbox' rabat på billetter. Debatten raser på de sociale medier, hvor flere føler sig røvrendt.

Fredag kom det frem, at Tinderbox vil sænke prisen på partout-billet med 25 procent - den såkaldte vennerabat, hvor folk der allerede har købt billet kan give rabatten videre til en ven.

Men den pludselige rabat har fået folk til at føle sig snydt og røvrendt over at have købt billet til fuld pris. På flere sociale medier koger brugerne over. Herunder på TV 2/Fyns facebookside.

- Føler mig lettere røvrendt ved at have købt idag!!

- Seriøst...! hvad med os der allerede har købt pisse dyre billetter, det er da ikke fair...

- De skyder sig selv i foden !! næste år (hvis der bliver festival) køber folk ikke billet før sidste øjeblik .....dette er tåbelig

Også på Tinderbox' egen facebookside er der skuffelse:

- Vi kunne have sparet 1865kr ved at vente og være knap så begejstret for jeres arrangement, som vi nu har været.for de penge kunne vi bla. :Have fået en ekstra partout billet.Lejet en Opel Corsa i KBH, Kørt over storebælt to gange og bruge 300kr på benzin.købt 6 kasser Albani Classic.Købt 13 flasker Morgan Rom.Købt en stripper.

Vi håber inderligt at i indser jeres fejl, og vælger at kompensere jeres kunder, der netop har glædet sig enormt ved at have været tidligt ude.(gerne i strippere eller alkohol!)

med venlig hilsen en skuffet gæst.

Der er dog også opbakning til Tinderbox.

-Folk mener vel festivallen er det værd som de var villige til at betale, hvorfor skulle man få en dårligere oplevelse pga. Der er andre der har fået det en smule billigere?

Tinderbox finder sted i Tusindårsskoven fra 26-28. juni.

Oversigt

    Oversigt