Eksborgmester siger farvel til politik

Efter 36 år i lokalpolitik takker Faaborg-Midtfyns tidligere borgmester, Hans Jørgensen, af efter næste valg.

Til kommunalvalget i 2017 står Hans Jørgensens navn[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img] for første gang[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img] i næsten 40 år ikke[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img] på den socialdemokratiske valgliste.

Den tidligere borgmester fortalte i dag, at han ikke[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img] stiller op igen ved næste valg.

Men selvom han officielt trækker sig ud af politik ved valget, har han alligevel ikke[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img] tænkt sig at holde sige helt væk fra den fynske lokalpolitik.

- Jeg vil fortsat hjælpe med de praktiske ting, og sørge for at hjælpe det nye hold godt i gang[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img], fortæller han i dag til TV 2/Fyn.

Udover borgmesterposten i Faaborg-Midtfyn Kommune fra 2010-2013, tæller Hans Jørgensens politiske CV også[img=http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png][/img] 25 år som udvalgsformand og ni år som borgmester i den daværende Aarslev Kommune.

Oversigt

    Oversigt