Restauratør: Jeg håber inderligt, det kan reddes

Søndag var Henning Engstrøm, der driver den nu nedbrændte Restaurant Carlslund ved Fruens Bøge, igen ude og kigge på resterne af den historiske bygning. En bygning, som han ønsker genopbygget.

Tilbage står blot resterne af ydermurene fra den historiske bygning fra år 1871.

TV 2/FYN mødte den dybt rystede restauratør, Henning Engstrøm, på andendagen, efter en brand raserede al indmad i den gamle bygning.

- Det har været vores slagskib i mange år, det vi har brændt for, og folk har bakket os op. Folk har danset rundt til jazz hver lørdag....der er kun en ting, der er værre end det her, og det er døden, siger Henning Engstrøm, mens han kigger på resterne af sin restaurant.

Henning Engstrøm var i Budapest, da han fik besked om branden, og skyndte sig hjem.

- Det er frygteligt at se det. At komme hjem og se ens livsværk gennem femten år. Det hele stod lige for døren, lørdagsjazz, udendørsservering, siger Henning Engstrøm.

Henning Engstrøm skal nu holde møde med kommunen mandag, hvor teknikere samtidig skal i gang med at finde brandårsagen og tage stilling til, om bygningen kan bevares.

- Jeg vil i hvert fald kæmpe alt, hvad jeg kan, for at vi kan lave æggekage herude igen. Jeg håber inderligt, at det kan reddes, og at vi kan komme i gang igen, siger Henning Engstrøm.

Oversigt

    Oversigt