Odense-klubber får fælles græs

Kildemosens opvisningsbane bliver nu renoveret og bliver til fælles bane for OB og Kildemosen Boldklub.

Gennem flere sæsoner har Kildemosen Boldklub og Odense Boldklub samarbejdet om brugen af Kildemosens opvisningsbane. Nu er klubberne gået et skridt videre med en total renovering af banen i samarbejde med By- og Kulturforvaltningen.

Græstæppet på banen er høvlet af plænen, så banen kunne rettes op med laser og tilsået med slidstærkt græs. Hermed er banen snart være klar til at tage presset fra OB's baner.

OB har på grund af en ny ungdomsafdeling, og der var ikke længere plads på klubbens baner. Fremover kan U17- og U19-holdene benytte den nyrenoverede opvisningsbane dagligt.

Odense Kommune finansierer renoveringen, og OB sørger for daglig vanding og tilsyn

- Her har vi et godt eksempel på de muligheder, der opstår, når vi løfter i flok. OB får en fornuftig løsning på deres pladsproblemer, og Kildemosen får en bane, der bliver plejet langt mere, end kommunen kan tilbyde. I denne situation er det fodboldklubber, der har sat sig sammen med os og fundet en god model, men det kan lade sig gøre på mange områder. Det handler om, at man selv vil bidrage, siger By- og Kulturrådmand Jane Jegind (V).

Oversigt

    Oversigt