Nyvalgt DF'er løj sig yngre

Hun er 50 år, men har oplyst til Fyns Amts Avis og en række andre medier, at hun er 47. Den nyvalgte DF'er Dorthe Ullemose har løjet om sin alder - fordi hun ikke ønsker opmærksomhed. Det skriver fyens.dk.

Dorthe Ullemose blev valgt til Folketinget den 18. juni. Og i løbet af valgkampen er spørgsmål om alder dukket op fra flere medier. Her har hun oplyst, at hun er 47 år til blandt andre Fyns Amts Avis, Altinget og Jyllandsposten.

Men Dorthe Ullemose blev 50 år den 24. september sidste år, og til spørgsmålet om, hvorfor hun lyver sig selv tre år yngre, forklarer hun:

- Jeg har ikke lyst til at blive centrum for en masse opmærksomhed, og det ville være sket, hvis folk havde vidst, at jeg blev 50 i efteråret. Jeg fejrede min fødselsdag sammen med min familie og ikke andre. Jeg bryder mig ikke om opmærksomheden, der følger med den slags begivenheder, siger Dorthe Ullemose.

- Det med min alder er lidt ømfindtligt. Jeg er lidt forfængelig, men jeg ved også godt, at det er forkert af mig at lyve, og jeg beklager over for de mennesker, jeg har løjet for. Det er ikke i orden, og det kommer ikke til at gentage sig, siger Dorthe Ullemose til fyens.dk.

Det er kun lidt over et år siden, at Dorthe Ullemose meldte sig ind i Dansk Folkeparti og i november blev hun valgt til byrådet. Og for fjorten dage siden blev hun valgt til Folketinget.

Oversigt

    Oversigt