Kent Nielsen: Festersen giver OB et andet udtryk

OB-træner Kent Nielsen ser Rasmus Festersen som angriber, når han skal sætte holdet i den kommende sæson.

OB har i forvejen store og stærke angribere som Vladimir Dvalishvili, Kenneth Zohore og Thomas Mikkelsen i truppen. Fredag hentede fynboerne så den hurtige og teknisk dygtige angriber Rasmus Festersen.

Den nytiltrådte OB-træner Kent Nielsen vurderer, at Festersen er et glimrende alternativ til de øvrige mere robuste folk i angrebet.

- Jeg ser Rasmus Festersen som angriber. Det er først og fremmest som spydspids, vi har taget ham ind.

- En del af de angribere, vi ellers har, Thomas Mikkelsen, Vladimir og Zohore er jo meget fysisk stærke angribere.

- Vi føler, at vi med Festersen får et supplement, som giver os et andet udtryk, hvis vi vælger den konstellation oppe foran, siger Kent Nielsen.

Festersen blev FC Vestsjællands topscorer med 10 mål i sidste sæson, men Slagelse-klubben rykkede alligevel ud af Alka Superligaen som det næstdårligste hold.

Nedrykningen gav mulighed for at hente Festersen til OB, der råder over spillere på midtbanen som Rasmus Falk, Emil Larsen og Mikkel Desler, som sandsynligvis vil gå godt i spænd med den tidligere viceanfører i FC Vestsjælland.

- Rasmus Festersen har scoret fornuftigt med mål. Han er en kreativ spiller, som kan sætte andre i scene.

- Og så har Festersen den evne, at han kan spille sammen med de andre på den kreative del. Vi har spillere som Falk, Desler og Emil Larsen, som er lidt finurlige, og Rasmus er ligesindet og kan få en fælles forståelse med dem.

- Så vi har ikke været i tvivl om, at hvis det kunne lykkes, så skulle vi have Festersen, som har haft en rigtig stærk sæson hos FC Vestsjælland, forklarer Kent Nielsen.

OB indleder Superligaen om to uger med en hjemmekamp mod Hobro.

Oversigt

    Oversigt