Enig OB-lejr: Heldig med at vinde over Brøndby

OB-træner Kent Nielsen erkender, hans hold havde heldet på sin side i søndagens sejr over Brøndby.

OB-træner Kent Nielsen erkender, at fynboerne var heldige, da det søndag lykkedes at vinde 2-1 på Brøndby Stadion.

Brøndby bragte sig i kampens indledning foran, men to scoringer fra Rasmus Festersen sikrede den fynsk sejr.

- Overordnet set er jeg glad for de tre point, men jeg er også irriteret over, vi ikke var gode defensivt. Vi vandt et svært sted, og vi fik vist lidt af vores potentiale.

- Vi formåede at vinde selv på den dårlig dag, hvor vi også havde noget held. Vi fik sat noget godt sammen offensivt, men defensivt var det ikke godt nok, siger Kent Nielsen.

Rasmus Festersen, som skiftede til OB fra FC Vestsjælland før sæsonen, scorede begge mål og var godt tilfreds med sejren.

- Vi har fået en fin start, men skal også arbejde med nogle af de ting, som var mindre gode i dag, for vi havde heldet med os. Det var en heldig sejr, for Brøndby brændte nogle store muligheder, mens vi selv var effektive.

- Selvom jeg er jyde, vil jeg gerne sige, det har været en rigtig god start. Det har været lette mål at lave, men det er dejligt at score sådan nogle mål. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre start, og det er rart som angriber at bidrage med mål, siger han.

Kent Nielsen var meget tilfreds med sin nye angriber, men mener samtidig, der skal mere til for, at han potentielt kan blive topscorer i Superligaen.

- Han er en intelligent spiller, som står de rigtige steder og kan læse spillet. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, han ville have scoret tre mål i to kampe og være involveret i så meget, men vores måde at angribe på passer ham godt.

- Jeg har snakket meget med ham om, at han skal kunne score mål i det etablerede spil også, og det har han præsteret godt. Han er startet godt, men der er et stykke vej til at kunne blive superligatopscorer.

OB møder i næste kamp de forsvarende mestre fra FC Midtjylland.

Oversigt

    Oversigt