Maja Jager færdig ved VM

Den fynske recurve-skytte Maja Jager røg onsdag formiddag ud af VM i 1/24-finalen. Dermed misser hun muligheden for at stå på Christiansborg Slotsplads og forsvare sin VM-guldmedalje fra 2013.

- Det er rigtig rigtig ærgerligt. Jeg havde virkelig håbet, at jeg var nået længere - gerne hele vejen til Christiansborg Slotsplads. Jeg skyder egentlig, som jeg gerne vil og kæmper godt, men det var bare ikke godt nok, siger en tydeligt skuffet Maja Jager efter nederlaget.

Maja Jager var ude i to matcher onsdag, hvor den første var mod slovakken Zuzana Lucanicova 1/48-finalen. Her var der aldrig tvivl om udfaldet, da Maja Jager simpelthen var sin modstander overlegen.

6-0 til Maja Jager lød resultatet efter 3. sæt i en match, hvor begge skytter var tydligt påvirket af den stærke vind på Sundby Idrætspark.

I 1/24-finalen stod Maja Jager overfor den stærke mexicaner Karla Hinojosa, som blev nummer 3 ved de panamerikanske mesterskaber for nogle uger siden. Og mexicaneren viste sig desværre for stærk.

Maja Jager tabte 1. sæt med et enkelt point, hvorefter de to næste sæt endte uafgjort, og stillingen var 4-2 til mexicaneren. Der var dermed maksimalt pres på Maja Jager forud for 4. sæt, hvor en enkelt 10'er fra mexicaneren blev afgørende, og hun tog sættet med 27-25 og den samlede sejr med 6-2.

- Hvis du skyder bare en lille smule under niveau, når vi er her fremme ved et VM, så bliver du straffet. Det var desværre tilfældet i dag, siger landstræner Niels Dall.

Med dagens exit skal Maja Jager vente til næste års World Cup i Tyrkiet, inden hun næste gang har mulighed for at booke billet til OL i Rio i 2016.

Oversigt

    Oversigt