Indbrudstyv stak af efter bilulykke

Da politiet i nat blev sendt ud til nogle forulykkede biler, var der ingen chauffør eller passagerer til stede. Men et kort øjeblik efter så de en skikkelse af en mand, og da manden fik øje på politiet, kunne han ikke vente med at stikke af.

Stjålet bil

Det var klokken 1.50 i nat, at Fyns Politi fik en melding om nogle forulykkede biler omkring Hvilehøjvej, Knullen.

En rød Volkswagen Golf var kørt ind i en parkeret bil, men til politiets store overraskelse var der ingen til stede ved ulykkesstedet.

Den røde Golf med registreringsnummeret EW43238 var nemlig stjålet, og manden var formentlig ude for at tømme huse. Manden befandt sig dog stadig i nærområdet, og da politiet fik øje på ham 100 meter fra ulykkesstedet, kunne manden ikke komme hurtigt nok væk.

Jagtede gennem huse og hegn

Politiet, der havde sendt hundepatrulje ud, jagtede manden gennem huse og haver, men forgæves. Manden 'plankede' den nemlig, og politiet nåede ikke at følge med.

Politiet fandt ved Lindvedparken i Odense noget indbrudsværktøj, og de leder nu efter manden.

- Vi er interesseret i at høre, om folk har set den røde Golf med registreringsnummeret EW43238, eller de personer som eventuelt måtte have kørt i den, siger Jesper Pedersen, som er vagtchef hos Fyns Politi.

Fyns Politi har indtil videre ingen signalement af manden, da de kun så en skikkelse af ham.

Oversigt

    Oversigt