Fynbo ny U21-landstræner

Niels Frederiksen er i dag blevet udnævnt til ny landstræner for det danske U21-landshold.

Det er ikke mere end par uger siden, Niels Frederiksen blev fyret som cheftræner i Esbjerg, men allerede nu er fynboen tilbage i job.

DBU har netop meldt ud, at Niels Frederiksen er ny U21-landstræner . Her tager han over efter Jess Thorup, der forlod jobbet efter sommerens U21-slutrunde og nu er træner hos mestrene fra FC Midtjylland.

Niels Frederiksen glæder sig til de nye udfordringer.

- Holdet står over for store udfordringer på den internationale scene. Den kommende EM-kval og OL-turneringen bliver begge meget spændende udfordringer. Samtidig glæder jeg mig til de udfordringer, der ligger i at være med til at præge de unge talenter og talentudviklingen i Danmark på nærmeste hold. Det er et kæmpe privilegium, som jeg glæder mig til, siger Niels Frederiksen til DBUs hjemmeside.

Udover to år som cheftræner i Esbjerg har Niels Frederiksen tidligere arbejdet med talentudvikling. Han startede sin karriere som først ungdomstræner og siden talentchef i B93, hvorefter han først var U19-træner og siden cheftræner i Lyngby, der er kendt som en klub, der er særdeles god til at udvikle talenter.

Oversigt

    Oversigt