GOG knuser svagt spillende Tvis-hold i sæsonåbner

Den fynske traditionsklub GOG kom stærkt fra start i sæsonen med en klar sejr over Tvis Holstebro.

GOG og Tvis Holstebro lukkede første runde af Boxer Herreligaen i håndbold af med en sikker hjemmesejr i en kamp, hvor Tvis Holstebro var langt fra det niveau, holdet viste i sidste sæsons grundspil.

Efter pauseføring på fire mål udbyggede GOG bare hele tiden i anden halvleg, og det endte med en storsejr på ti mål - 30-20.

I en hæsblæsende start var det hjemmeholdet, som tog teten og med fem mål på stribe etablerede GOG en god føring fra 1-2 til 6-2.

Tvis Holstebro fik lappet hullerne i defensiven lidt efter lidt, og ved 9-9 var der atter kontakt.

Herefter kom der lidt grus i det offensive maskineri for begge mandskaber, men GOG kom bedst ud af den træge periode, og så kunne fynboerne gå til pause foran 15-11.

Tvis-holdet kom også skidt ud efter pausen, og ti minutter inde i anden halvleg så det ud til at være afgjort, da GOG bragte sig foran med syv mål ved 20-13.

Med godt et kvarter igen holdt GOG en scoringspause på fem minutter, men udeholdet kom ikke tættere på end et minus på fem mål, og så kollapsede Tvis mere eller mindre.

Vestjyderne diskede op med alt for mange tekniske fejl og gjorde det på den måde let for GOG at holde afstand - og endda udbygge føringen.

Til slut endte det med en hjemmesejr på hele ti mål, og der er noget at rette til for Tvis Holstebro inden sæsonens anden kamp.

Den store sejr sender GOG op på andenpladsen i ligaen efter Ribe-Esbjerg, der bankede Skive med 12 mål fredag.