Carl Holst meldt til politiet

Efter et flertal i regionsrådet i længere tid har truet Carl Holst med en politianmeldelse, har tre privatpersoner nu gjort alvor af truslen og meldt ham til politiet. Carl Holst er klar til at hjælpe, skriver Jydske Vestkysten.

Dansk Folkeparti i Region Syddanmark har droppet truslerne om politianmeldelse af Carl Holst.

Men Carl Holst slipper ikke for en politianmeldelse. Nu har tre borgere taget sagen i egen hånd og meldt Carl Holst til politiet. En af dem er Jimmy Rasmussen, der udtaler til Jydske Vestkysten.

- Hvis en borger laver noget kriminelt, så får han sin straf. Så når man misbruger sin status som politiker for at berige sig selv, skal man også have en straf. Derfor har jeg anmeldt Carl Holst til politiet. Jeg har bedt dem om at undersøge sagen vedrørende hans mulige embedsmisbrug, siger Jimmy Rasmussen, der bor i Fredericia.

- Jeg har ikke noget politisk budskab med denne anmeldelse. Det er det principielle i det. Pengene til Christian Ingemanns løn er kommet fra regionens kasse. Så jeg synes, Carl Holst burde betale tilbage. Jeg håber, at politiet går ind og åbner den lukkede mailkonto, så indholdet kan komme frem i offentligheden. Borgerne fortjener at få sandheden at vide, fortæller Jimmy Rasmussen.

Carl Holst vil hjælpe til

Carl Holst blev orienteret om anmeldelserne i sidste uge. Det er dog ikke noget, som han lader sig gå på af.

- Det gør jeg mig ingen tanker om. Det er ikke første gang, jeg bliver meldt til politiet. Det prøvede jeg også i regionen, siger han, og understreger, at han er klar til at hjælpe med en eventuel efterforskning.

- For mig er det underordnet, om det er den ene eller den anden myndighed, som undersøger sagen. Det vigtigste er, at den bliver undersøgt til bunds, og det vil jeg gøre alt for hjælpe til med, siger Carl Holst i følge Jydske Vestkysten.

Oversigt

    Oversigt