GOG til tops

GOG investerede en masse energi og fysik i kampen mod Skjern, og det kunne vestjyderne ikke tøjle.

GOG hoppede onsdag aften op på førstepladsen i Boxer Herreligaen for første gang i syv år takket været en 29-26 udesejr over Skjern.

To minutter inde i anden halvleg var Skjern ellers foran med fire mål og på vej mod duksepladsen, men så vendte GOG kampen på hovedet. Fynboernes træner Jakob Larsen peger på holdets bredde som en vigtig forklaring på det stærke comeback.

- Set over to gange 30 minutter var vi et friskere hold end Skjern. De har spillet hårde Champions League-kampe, og de har ikke en lige så bred trup, som vi har.

- Kan man få lagt en masse fysik ind i en håndboldkamp, jamen så dræner man folk, og vi drænede Skjern for energi, siger Jakob Larsen.

Træneren havde selv en vigtig hånd med i sejren over Skjern, da han fra begyndelsen af anden halvleg satte Frank Mikkelsen til at vogte målet. Han pillede lysten ud af Skjern og var stærkt medvirkende til, at GOG på seks minutter gik fra 15-18 til 22-18.

- I pausen snakkede vi om, at vi ville dæmme op for deres effektiv krydsspil. Det gjorde vi ved at være en lille bitte smule mere defensive i vores forsvarsspil.

- Så snakkede vi om, at vi ikke fik løbet nok kontraer i første halvleg, men vi vidste også, at de ville løbe tør for kræfter. Så vi fortsatte med at løbe kontraspil, og det lykkedes, siger Jakob Larsen.

Ikke mange havde forventet før sæsonen, at GOG ville toppe tabellen, men fortsætter det fynske håndboldflagskib takterne, så venter der mange flere sejre, siger Jakob Larsen.

- Det er da en skøn følelse at føre rækken, og vi håber da på, at vi kan få hjælp, så vi også fører efter weekenden.

- Men der er kun spillet seks kampe, og vi har meget langt til mål. Men det er da klart, at når vi kan vinde i Skjern på den her måde, jamen så kan vi vinde rigtig mange kampe, siger Jakob Larsen.

Oversigt

    Oversigt