Klubhus-brand: Ingen tegn på brandstiftelse

Politiets teknikere har mandag formiddag arbejdet på at finde årsagen til branden i klubhuset i Odense søndag aften. Undersøgelserne har ikke givet nogen indikationer på, at branden var påsat.

Branden i fodboldklubben FK Utopias klubhus mandag aften er én ud af en række brande i Odense i løbet af de seneste måneder.

For få uger siden gik det ud over en spejderhytte tæt på Carlslund. Derudover har klubhusene tilhørende Odense Roklub og Dalum Skytteforening også været udsat for brande, som politiet efter tekniske undersøgelser har konkluderet var påsatte. Men det gælder altså ikke søndagens brand på Munke Mose Allé.

- Vi kan konkludere, at de tekniske beviser for at branden skulle være påsat, ikke er til stede, siger politikommissær Carsten Mogensen fra Fyns Politi.

Politiet fik klokken 18.08 meldingen om branden ved klubhuset, som man konkluderede var startet på bagsiden af klubhuset og spredte sig til taget og omklædningsrummene. Efter slukkearbejdet var overstået, tog politiets teknikere over.

- Beliggenheden og husets art betød, at vi undersøgte stedet med fokus på, om der var at gøre med endnu en påsat brand, men det er vigtigt at understrege, at der ikke er fundet noget, der har påvist dette, siger Carsten Mogensen.

Han oplyser også, at tidspunktet - tidligt på aftenen - gør, at der er en del trafik i området, så hvis der er foregået noget omkring stedet, bør der være vidner. De kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Oversigt

    Oversigt