I det fynske folks tjeneste

117 ville cykle Fyen Rundt allerede nytårsnat

Knapt var de landet i 2014 og havde skålet færdig, før end flere end 100 cykelentusiaster fik åbnet computeren og tilmeldt sig det nye cykelløb "Hele Øen Rundt" til sommer.

Græsset i vejkanten bliver i 2014 suppleret med vandkanter på den længste af ruterne ved Fyen Rundt

Det legendariske cykelløb Fyen Rundt har fundet på en ny rute ved 2014-udgaven, nemlig en 333 km lang rute langs den fynske kyst. Der er 500 startnumre, og de blev sat til salg fra 1. januar klokken 00.01.

Inden nytårsnat var blevet til nytårsmorgen havde hele 117 været på nettet og tilmeldt sig det nye løb.

- Det er jeg egentlig ret imponeret over, at så mange har villet bruge tid på nytårsnat, siger Sten Poulsen, der er projektleder på Fyen Rundt.

Og interessen fortsatte i løbet af 1. januar. Der er nu solgt 200 startnumre, og Sten Poulsen er overbevist om, at resten af de 500 pladser ryger ret hurtigt.

- Den nye rute er for den virkelig seje motionscykelrytter, som vil have en ultimativ udfordring på distancen og supplere den med en helt enestående naturoplevelse. Ruten byder næsten konstant på kig til havet, og så bevæger den sig ellers gennem et meget varieret fynsk landskab med åbne sletter, levende hegn, bakker og skråninger, siger Sten Poulsen om den 333 km lange rute.

De øvrige ruter på 65, 110 og 180 km afvikles på traditionel vis ved Fyen Rundt d. 15. juni, og startnumre til de distancer er nu også sat til salg.

Læs mere her hos Fyen Rundt