18-årig er sigtet for vold og trusler mod politiet

En ung mand på 18 år er sigtet for gentagne tilfælde af vold og trusler mod politiet i Odense.

En 18-årig mand fra Odense-bydelen Vollsmose skal fredag formiddag stå foran en dommer ved Retten i Odense, fordi politiet mener, han har chikaneret ordensmagten og truet betjente med vold, oplyser Fyns Politi.

Der er blandt andet tale om fem sigtelser for trusler og fem sigtelser for vold og trusler om vold mod en tjenestemand. Samtidig er der mange overtrædelser af ordensbekendtgørelsen for støjende og fornærmelig adfærd.

- Det er det markant store antal overtrædelser i løbet af en kort periode, der gør, at vi har besluttet at fremstille den unge mand i grundlovsforhør med krav om fængsling, siger Charlotte Hamilton, der er anklager i sagen.

- Hans opførsel minder mest af alt om chikane og provokation. Derfor har vi besluttet, at en dommer skal tage stilling til, om manden bør fængsles for at stoppe hans uroskabende adfærd, fortæller hun i en pressemeddelelse.

De mange episoder fandt sted fra den 10. januar og frem til torsdag, hvor den 18-årige blev anholdt på sin bopæl.

Ud over de sager, manden er sigtet for i forbindelse med grundlovsforhøret, så er han også sigtet for flere tilfælde af overtrædelser af færdselsloven.

Oversigt

    Oversigt