Hoppede på 23-årig kvinde: Ikke min hensigt at slå ihjel

23-årig mand varetægtsfængsles i fire uger for at have tæsket sin kæreste til døde efter et skænderi i deres fælles lejlighed i Svendborg.

En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger for drabet på sin jævnaldrende kæreste i deres lejlighed i Søgårdsvej i Svendborg. Manden erkender vold med døden til følge, men nægter sig skyldig i manddrab. Kvinden blev tævet ihjel, og manden har ifølge sigtelsen blandt andet hoppet på hendes hoved. Han nægtede i øvrigt at udtale sig under retsmødet.

Den 23-årige ansigtstatoverede mand kom ind i retten iført hospitalstøj og håndjern. Hans eget tøj havde været smurt ind i kvindens blod efter hans omfattende vold mod kvinden.

Lave blodstænk i lejligheden
Under retsmødet i dag kom det frem, at der var "lave blodstænk" i hele lejligheden, bortset fra køkkenet. Ifølge anklager Julie Hincheli Hejlesen et tegn på, at volden i hvert fald ikke var foregået mod et stående offer.  

Vicepolitiinspektør ved Fyns Politi Henrik Justesen oplyser, at motivet til volden mod kvinden formentlig var jalousi.

Mandens forsvarer Annette Petersen er tilfreds med, at han er varetægtsfængslet på særlig bestyrket mistanke om vold med døden til følge og ikke manddrab.

quote Et massivt forløb af voldshandlinger mod den her pige, dvs. slag, spark, skaller og knæspark.

 Anklager Julie Hincheli Hejlesen

- Min klient er utroligt berørt og har bedt mig sige, at han ikke havde til hensigt at slå hende ihjel, og han har bedt mig appellere til pressen om at lade familien være i fred. Det betyder rigtig meget for ham, siger hun.

Anklager Julie Hincheli Hejlesen havde begæret manden varetægtsfængslet på en sigtelse for manddrab og ikke kun for vold med døden til følge, men hun tager dommerens afgørelse til efterretning.

- Det er et massivt forløb af voldshandlinger mod den her pige, det vil sige både slag, spark, skaller og knæspark, fortæller hun.

Bump fra lejligheden nedenunder
Voldsmanden gik selv op til sin overbo efter overfaldet og bad ham omkring klokken 1.30 at ringe efter politi og ambulance. Han ventede udenfor, da politiet ankom, og de kunne anholde ham uden dramatik.

Overboen har fortalt, at han hørte nogle bump fra lejligheden, men ikke noget, han umiddelbart forbandt med et overfald.

Kvinden, der var ilde tilredt, blev i live kørt til Odense Universitetshospital, hvor hun afgik ved døden klokken 5.00 lørdag morgen. På mandag vil hun blive obduceret, således at politiet med sikkerhed kan fastslå dødsårsagen.

Kvindens pårørende er underrettet.

Anklager Julie Hincheli Hejlesen:

 

 

Oversigt

    Oversigt