36-årig drabssigtet fængslet

Retten i Odense varetægtsfængslede søndag en 36-årig mand fra Litauen, som er sigtet for drab på en 56-årig mand i Bogense.

Manden nægtede at udtale sig i retten, men anklager Karin Ehlers Jørgensen fremlagde det, han tidligere har fortalt politiet og fastslog, at han var tilstede i lejligheden, hvor den 56-årige blev fundet kvalt, og at der ikke havde været indbrud.

Ifølge hende erkendte manden at have begået vold med døden til følge men ikke drab eftersom det ikke var hans hensigt at slå den 56-årige ihjel.

Retten varetægtsfængslede manden frem til 17. juni.

Den tid skal nu bruges til at efterforske sagen nærmere.

- Vi skal finde nogle vidner, for den sigtede har nævnt, at der var en grund til det, han har gjort, og det skal vi gerne kunne afvise eller underbygge, siger Karin Ehlers Jørgensen.

På Skovvej i Bogense fandt en hjemmehjælper lørdag formiddag den 56-årige mand, der var afgået ved døden. Fyns Politi blev tilkaldt, og retsmedicineren kunne konstatere, at den 56-årige var blevet kvalt med en snor.

I den 56-åriges lejlighed befandt sig også den 36-årige mand, som sov, da politiet kom. Manden blev med det samme anholdt.

Den 36-årige er fra Litauen og har ikke fast bopæl i Danmark. Det er endnu uvist, hvilken relation, der er mellem den dræbte og den sigtede.

Oversigt

    Oversigt