775 m2 bolig: Fynsk rigmand sælger gods til vild pris

Har du 60 millioner kroner kan du erhverve dig et fynsk gods med tilhørende ridecenter.

Alle tal har mindst et ekstra ciffer på i det udbudsmateriale, som netop er udgivet i forbindelse med salget af Rosenkilde Gods ved Strib.

Det er ejendomsmægler Lilienhoff, som har godset i udbud. Prisen er sat til 60.000.000 kroner (tres millioner kroner, red.).

Hovedhuset er på 775 kvadratmeter. Det er opført i 2009 med inspiration fra arkitekturen på gamle godser og herregårde. Der er 13 værelser, seks badeværelser og to køkkener. Det hele er fordelt på tre etager - og derunder er der to underjordiske garager, hvor den ene er på 300 kvadratmeter.

Både de 775 boligkvadratmeter og den 812 kvadratmeter store kælder har gulvvarme overalt.

Grunden alene render op i 153.789 kvadratmeter og så er der lagt 8.500 kvadratmeter fliser.

Vil gerne videre

Det er indehaver af bygge- og udviklingsfirmaet Nissen Group, Michael Rosenkilde Nissen og hustruen Helle Nissen,  som har sat godset til salg. De har sammen drevet et ridecenter på godset siden 2006. 

- Vi har haft nogle helt fantastiske oplevelser med og på det her sted. Vi har igennem arbejdet her på stedet truffet mange fantastiske mennesker, men nu er vores tid moden til nye oplevelser, og Rosenkilde er klar til nye og yngre, driftige kræfter, fortæller Helle Nissen til Ridehesten.com.

Plads til heste m.m.

Har du heste rendende i årene, så ligger det lige for for en ny ejer, at fortsætte samme hverv. Med godset følger nemlig to ridehaller, tre ridebaner, 25 folde, en stald med 115 hestebokse og et spisested med plads til 250 gæster.

Oversigt

    Oversigt