Ærøskøbing Kommune vil hente søstre hjem

Ærøskøbing Kommune forsøgte mandag at hente de to søstre på 10 og 12 år, der flygtede fra deres alkoholiserede mor for at bo hos deres søster, tilbage til Ærø. Pigernes mor og mormor fulgtes med en sagsbehandler fra kommunen, da de ville hente pigerne tilbage fra deres søsters hjem i Ringsted.

-

Ærøskøbing Kommune forsøgte mandag at hente de to søstre på 10 og 12 år, der flygtede fra deres alkoholiserede mor for at bo hos deres søster, tilbage til Ærø.
Pigernes mor og mormor fulgtes med en sagsbehandler fra kommunen, da de ville hente pigerne tilbage fra deres søsters hjem i Ringsted.

Kommunen ville have pigerne placeret i familiepleje, men da delegationen fra Ærø ankom, reagerede de to piger ved at klamre sig til storesøsteren og nægte at tage med tilbage til øen. Da det ikke lykkedes for sagsbehandleren at overtale pigerne til at tage med, valgte sagsbehandleren og pigernes mor og mormor så at tage hjem.

Storesøsteren, der sammen med sin kæreste passer de to små piger, er ikke i tvivl om, at det vil være bedst for pigerne at blive hos hende i stedet for at komme i familiepleje.

\" De skal ikke igennem mere. De har allerede været igennem rigeligt\", siger  storesøsteren Kirsten Hansen.

 

Oversigt

    Oversigt