Alexanders familie klager over Fyns Politi

Den tragiske ulykke ved en bom i Søndersø, hvor en 11-årig dreng mistede livet, fører nu til en klage over politiets efterforskning.

Det er Alexanders far og hans stedmor, Morten og Nina Zimmermann, der nu via deres advokat klager over Fyns Politi. Det skriver tv2.dk

- Det er min opfattelse, at efterforskningen ikke har været tilstrækkeligt grundig, sammenfatter Jesper Mieritz Køppen, advokat for familien, i klagen.

Alexander mistede livet, da han legede på bommen i august 2012. Bommen knækkede pludselig og ramte Alexander i hovedet, så han efterfølgende døde af sine skader.

Fyns Politi lukkede i april sagen, og konkluderede, at der ike var sket noget strafbart. Men et afgørende spor om bommens opsætning på to farlige hængsler, blev aldrig undersøgt og videregivet til familien. Efterfølgende fastslog arbejdstilsynet, at bommen ikke var repareret korrekt af den lokale produktionshøjskole.

Først da TV2 fik aktindsigt og videregav oplysningerne til familien, fik de pårørende kendskab til de ulovlige hængsler.

Oversigt

    Oversigt