Anja Andersens Hunderupvilla er landets mest sete

Håndboldstjernen Anja Andersens villa på Hunderupvej i Odense blev set af flest, mens den var til salg på boligportalen boliga.dk

Anja Andersens villa på Hunderupvej 151B i Odense blev set 136.858 gange, mens den var til salg på boliga.dk, og det er landsrekord i de 10 år, boligportalen har eksisteret.

Villaen blev solgt i efteråret 2016 for omkring fem millioner kroner efter at have været til salg i mere end tre år.

 

Her ligger landets mest sete villa
Her ligger landets mest sete villa

 

 

 

Boliga.dk har i anledning af sin 10 års fødselsdag gjort op, hvilke boligannoncer der er blevet tjekket flest gange gennem årene.

Mens Anja Andersens villa i Odense altså er topscorer i hele Danmark, ligger Ulriksholm Slot i Kerteminde på fjerdepladsen i Region Syddanmark med 22.516 visninger.

Slottet blev sat til salg i efteråret 2016 til den nette sum af 25 millioner kroner. Det blev bygget af Kong Christian IV i perioden 1636-46 til hans søn, Ulrik Christian Gyldenløve. 

Den unge Gyldenløve nåede dog ikke at få stor glæde af faderens gave, da han blot 28 år gammel døde af malaria under Svenskekrigene uden at efterlade nogen arvinger.

Siden har slottet derfor hovedsageligt været ejet af skiftende danske adelsslægter.

 

 

De øvrige pladser i top fem i Syddanmark besættes af tidligere TV-vært og nu cremedronning, Andrea Elisabeth Rudolphs sommerhus på Strandvejen i Sjølund, der blev sat til salg i 2012 og blev vist 20.879 gange.

På tredjepladsen ligger sangeren Johnny Madsens villa på Fanø, som blev sat til salg i 2009 og fik 41.356 visninger.

Håndboldspilleren Lars Christiansen satte sin villa på Fjordvej i Kolding til salg i 2013, men det er ifølge boliga.dk aldrig blevet solgt. Interessen er der dog, for det er blevet set 45.572 gange og indtager andenpladsen i Syddanmark.  

Oversigt

    Oversigt