Anti-mobning: Verdens bedste er på vej til Nørre Aaby

Alle er velkomne, når det danske håndbold-ikon, Mikkel Hansen i Vestfynshallerne i Nørre Aaby vil arbejde med god opførsel og anti-mobning.

50 unge håndboldpiger og -drenge får lørdag ikke bare en lektion i at opføre sig ordentligt og med respekt for andre. De får sig også en oplevelse ud over det sædvanlige.

Klokken 16.00 ankommer verdens bedste håndboldspiller, Mikkel Hansen, nemlig til en samling - en såkaldt håndboldcamp - i Vestfynshallerne i Nørre Aaby.

Her vil det danske håndbold-ikon fortælle om sit arbejde med at bekæmpe mobning i sociale og sportslige fællesskaber. Det er nemlig målet for MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der afholder disse samlinger rundt om i landet. 

Ud over at fortælle om sit arbejde vil Mikkel Hansen også træne sammen med håndboldspillerne med fokus på, at være en god og støttende holdspiller.

Kåret to gange

Mikkel Hansen blev for nylig kåret som verdens bedste håndboldspiller 2015 af det Internationale Håndbold Forbund. Det er anden gang i karrieren, at danskeren tildeles den titel. Første gang var i 2011.

Med sig har Paris St. Germain-spilleren landsholdskollegaen Henrik Møllgaard. De vil inspirere til, hvordan man er en god og støttende holdspiller både på og uden for banen. 

De tilmeldte får desuden fem timers fysisk og teknisk træning – og så en læring om, at man selv har et medansvar, når det gælder mobning.
 
- Der er ikke nogen, der kan være i tvivl om, at mobning kan være ødelæggende for den, det rammer. Derfor er det vigtigt, at vi har fokus på, hvordan vi kan bekæmpe mobning. Jeg håber, at vi kan være med til at gøre en forskel gennem vores håndboldcamps. Håndbold handler om at have det sjovt og om at være en del af et hold. Det må mobning aldrig stå i vejen for, siger Mikkel Hansen i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne
 
Vestfynshallerne støtter Mikkel Hansens anti-mobning-projekt og har derfor stillet hallen til rådighed. Derudover går alle indtægterne fra håndboldcampen ubeskåret til initiativer mod mobning.

Håndboldcampen løber af stablen fra klokken 16.00 til 21.00.

Alle er velkommen til at overvære træningen og foredraget med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard.

Oversigt

    Oversigt