Arbejdsnedlæggelse hos TDC Fyn

De 200 teknikere og koordinatorer hos TDC på Fyn besluttede onsdag morgen at nedlægge arbejdet. Årsagen er, at TDC har ansat to medarbejdere midlertidigt i en tid, hvor firmaet ellers skærer ned.

-

De 200 teknikere og koordinatorer hos TDC på Fyn besluttede onsdag morgen at nedlægge arbejdet. Årsagen er, at TDC har ansat to medarbejdere midlertidigt i en tid, hvor firmaet ellers skærer ned.

De to medarbejdere, der er blevet ansat midlertidigt, indgår i et integrationsprojekt, som er et samarbejde med Odense Kommune.

I forløbet har TDC haft omkring 10 i praktik, men de to udmærkede sig særligt, og ledelsen ville give dem en chance for at vise, at de sagtens kunne klare et almindeligt arbejde og måske få job andetsteds.

\"Netop fordi vi er i gang med at skære ned i antallet af medarbejdere, kan vi ikke fastansætte dem,\" siger Underdirektør Per Schaumburg-Müller, TDC til TV 2/FYN.

Mødes torsdag morgen
Ledelsen og de strejkende har været i dialog i løbet af onsdag, og medarbejderne mødes torsdag morgen for at drøfte, om de vil genoptage arbejdet eller fortsætte den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse.

Oversigt

    Oversigt