Autohjælp-konkurs: Efterspil for advokat og revisor

Svendborg-advokat og revisor i søgelyset efter konkurs hos Redningsgruppen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mens den tidligere ejer af Redningsgruppen onsdag skal møde i retten tiltalt for en række ulovlige forhold, fortsætter kurator Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert med at rydde op i resterne af redningskoncernen.

Allerede i efteråret 2014 afleverede Christian Jul Madsen en såkaldt paragraf 110 stk. 4 redegørelse. Her skal kurator gøre opmærksom på forhold, der kunne give give grundlag for politimæssig efterforskning.

Ud over at oplyse om en række af de forhold, der nu har ført til en straffesag mod Redningsgruppens tidligere direktør og ejer, har Redningsgruppens revisor og advokat også været i søgelyset.

Svendborg-advokaten nåede at sidde en periode som direktør i holdingselskabet op til selskabets konkurs.

Kurator Christian Jul Madsen oplyser, at der i øjeblikket kører en konkurskarantænesag mod den tidligere ejer, men han ønsker ikke at kommentere på oplysninger fra fagbladet Beredskabsinfo, der tidligere har oplyst, at karantænen også gælder selskabets advokat.

- Tingene har været usædvanligt rodede. Jeg kan oplyse, at både revisor og advokaten, der i øvrigt er advokatfuldmægtig, er involveret i konkurssagen, og at der foregår drøftelser med dem, men ikke på en måde, jeg kan kommentere nærmere på, siger Christian Jul Madsen.

Han understreger, at ingen af rådgiverne er involveret i straffesagen.

Erhvervsredaktør Ole Frank Rasmussen forklarer den omfattende sag.

 

Oversigt

    Oversigt