Badmintonspillers straf skærpet

Dommen lød først på tre spillerunders karantæne efter trusler og spytteri. Den er nu blevet skærpet til resten af sæsonen for en fynsk badmintonspiller.

Tilbage i efteråret dækkede TV 2/FYN sagen om en badmintonspiller fra Svendborg, der blev idømt tre spillerunders karantæne for at have truet og hånet en modspiller fra Middelfart samt spyttet mod en tilskuer.  

Den dom var forurettedes far ikke tilfreds med og ankede derefter dommen til Dansk Idrætsforbunds Disciplinærudvalg. Og i dag kom afgørelsen så på den ankede dom.

Badmintonspilleren fra Svendborg Badminton Klub er nu blevet idømt karantæne for resten af sæsonen. 

Begrundelsen for den skærpede dom gik blandt andet på, at adfærden under kampen var af særlig grovhed, og det at spytte på en tilskuer er en ekstra uacceptabel adfærd. Adfærden sanktioneres derfor med en strengere straf.

Det var tilbage i starten af september, at hændelsen fandt sted. Danmarksserie-holdkampen mellem de to fynske klubber blev spillet 6. september, og hændelserne fandt sted i en kamp mellem en 40-årig spiller fra Svendborg og en ung  spiller fra Middelfart. 

Klubben i Middelfart anmeldte dengang den 40-årige spiller, fordi han under kampen skulle have truet sin modspiller med tæsk, skudt bolde efter ham, spyttet på en tilskuer og være kommet med gentagne hånende bemærkninger til sin modspiller.

Efterfølgende blev den 40-årige Svendborg-spiller indberettiget til disciplinærudvalget og meldt til politiet af Middelfart Badminton Klub. Det var den indberetning, der først mundede ud i tre spillerunders karantæne, og i dag er blevet skærpet til resten af sæsonen. 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt