Barbie-spring vinder pris: Fynske lærerstuderende skaber spændende undervisning

Tre fynske studerende fra læreruddannelsen i Odense tog tredjepladsen i Den Digitale Læringspris ved prisuddelingen på Danmarks Læringsfestival i København.

De tre fynske studerende Claudia Grandahl Christensen, Kimie Dyrvig og Pernille Rohde Sloth Møller fra University College Lillebælts læreruddannelse i Odense kom ind på en tredjeplads ved prisuddelingen på Danmarks Læringsfestival i København.

Trioen fik tredjepræmien for et digitalt undervisningsforløb for 5.-6. klasse, hvor de blandt andet brugte elastikspring med Barbiedukker og digitale redskaber til at skabe spændende undervisning for børnene. 

- Det var fedt at få den anerkendelse og være en del af hele forløbet. Det har vi været meget glade for, siger Claudia Grandahl Christensen i en pressemeddelelse.
 
Den Digitale Læringspris er et samarbejde mellem landets læreruddannelser og it-virksomheden KMD, og juryen hæftede sig særligt blandt andet ved "den eksperimenterende motor, som undervisningsforløbet gør brug af i forhold til at afprøve specifikke matematiske begreber i praksis. Opgaverne er spændende, og der er ingen tvivl om, at det er en gruppe af studerende, som brænder for deres fag".

Oversigt

    Oversigt