Beboer ved Black Armys klubhus: Det lød som to skud

Alle afspærringer omkring Black Armys klubhus ved Ejby Møllevej og Nyborgvej i Odense er ophævet. Beboere anmeldte skyderi tidligt i morges.

En beboer i området ved invandrerbanden Black Armys klubhus ved Ejby Møllevej og Nyborgvej i Odense fortæller til TV2/FYN, at det, som han hørte tidligt i morges, umiskendeligt lød som to skud.

- Det lød som skydevåben af en kraftigere kaliber end pistoler, fortæller beboeren, som ønsker at være anonym.

Vores mand på stedet kan da også fremvise billeder af skudhuller i vinduespartierne i gavlen på klubhuset. Og netop vinduespartierne har politiets teknikere kigget nøjere på.

Det var anmeldelser fra beboere i området, som fik Fyns Politi til kort efter klokken fem at rykke talstærkt ud til klubhuset og afspærre området.

Frem til ved otte-tiden var Ejby Møllevej afspærret, og ved 09.30-tiden forlod politiet og teknikerne stedet, så alle afspærringer nu er ophævet.

I en pressemeddelelse siger Fyns Politi, at de tekniske undersøgelser ved Black Armys klubhus nu er afsluttet, men at man forsat hverken kan be- eller afkræfte, om der faktisk er blevet skudt på stedet.

- Vi har fundet nogle spor, der indikerer, at der muligvis er blevet skudt. De skal nu undersøges nærmere af kriminalteknikerne, inden vi kan fastslå, om der blev afgivet skud eller ej, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi. 

Fyns Politi oplyser desuden, at der ingen meldinger er om tilskadekomne.

 
 
Foto: Ole Holbech
 
 
Foto: Ole Holbech

 

 

Oversigt

    Oversigt