Bech: Det var kællingefodbold

OB bevæger sig i øjeblikket i den stik modsatte retning af ambitionen om at spille europæiske kampe i næste sæson. I stedet for en top fire placering bejler fynboerne nærmere til en placering i midten af tabellen.

Søndagens 2-0 nederlag til Horsens er den tredje kamp af tre mulige i foråret, hvor OB ikke har formået at følge op på pointhøsten i efteråret.

Et point er det blevet til, og fjerdepladsen, der indløser billet til internationale fodboldkampe synes meget langt væk.

- Ja, hvis vi ikke får bedre resultater, så bliver vi ikke et top fire hold, som vi gerne vil være. Det må være ganske entydigt. Til gengæld kan vi glæde os over, at der også er andre i rækkens formodentlig bedre hold, der har haft svært ved at få deres spil i gang på den her tid af året. Så vi er ikke håbløst distanceret, men vi har fået en dårlig start, siger OBs cheftræner Troels Bech.

Kællingefodbold

Ambitionen i foråret har heddet at slå de bedst placerede hold i rækken, men i stedet har OB spillet uafgjort og tabt.

Søndag tabte OB så til rækkens nummer syv, Horsens, hvilket fik Bech til at kalde OBs spil for kællingefodbold.

- I den kamp havde vi meget svært ved at holde fokus og blev alt for nemt ramt af uretfærdighedsfornemmelse, frustrationer og hvad det nu ellers kunne være, og det ødelægger et hvert fokus. Det klædte os ikke, og med det mente jeg kællingefodbold.

Oversigt

    Oversigt