Bertel Haarder til Brandts: Tak for det

Forårets store udstilling på Brandts hedder The Dream Of Flying. Skuespilleren Ellen Hillingsø og kulturminister Bertel Haarder var blandt deltagerne.

Da Brandts i Odense torsdag åbnede udstillingen om menneskets gamle drøm om at flyve, så var der plads til både latter og alvorlige miner. 

For mens skuespilleren Ellen Hillingsø forklædt som stewardesse med charme og latter bød velkommen, så åbnede kulturminister Bertel Haarder udstillingen med alvorlig tilfredshed over Brandts måde at angribe kunsten og kulturen.

- Det er forbilledligt og noget som mange andre kunne lære noget af. At man her har en kunsthal fusioneret med et kunstmuseum og museet for fotokunst. Det giver et stærkere museum, det giver flere besøgende, roste ministeren.

Udstilllingen hedder The Dream Of Flying og handler om flyvende fænomener i bred forstand. Det betyder, at man fra i dag ikke kun kan opleve flyvende kunst. Man kan også se store jumbojets, sexede stewardesser og dramatiske styrt. 
 

 

Menneskets gamle drøm om at flyve er temaet på en ny udstilling på Brandts i Odense. Udstillingen blev åbnet i dag af kulturminister Bertel Haarder.

 

The Dream Of Flying

Oversigt

    Oversigt