Betonklodsdrab: Dusør giver 12 nye henvendelser

Af de 12 ny henvendelser er der fem, som politiet nu er gået i gang med at undersøge nærmere.

Onsdag blev der udlovet en dusør på 250.000 kroner for oplysninger, der kan føre til opklaringen af drabet på en 33-årig tysk kvinde på den fynske motorvej.

Politiet har efterfølgende fået 12 henvendelser i sagen. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Af de 12 ny henvendelser er der fem, som politiet nu er gået i gang med at undersøge nærmere.

Nye henvendelser om Volvo
Desuden har politiet modtaget 15 henvendelser fra og om Volvo-ejere i forbindelse med den efterlyste ældre, mørke Volvo stationcar. Et vidne så Volvo’en tæt på gerningsstedet den pågældende nat. Her vil politiet meget gerne tale med føreren af bilen.

Ingen sigtelser
Siden forbrydelsen 21. august er der brugt store ressourcer på at opklare sagen. Men efter mere end to måneder er ingen blevet sigtet.

Efterforskningsleder Michael Lichtenstein skrev onsdag, at han håbede, dusøren kunne motivere folk til at gå til politiet med en eventuel mistanke.

- Der må være nogen, der har en mistanke til en ven, nabo eller lignende, skrev han.

Politiet har fundet dna, som muligvis kan stamme fra gerningsmanden. Profilen vil blive sammenlignet med eventuelle mistænkte.

 

Den dræbende betonklods vejede 30 kilo og blev kastet ud fra Langesøbroen. Betonklodsen ramte en bil med en familie på tre. Moren døde, mens faren blev svært kvæstet og parrets fem-årige søn slap uden skader.

Først efter en måneds tid på Odense Universitetshospital kunne den 36-årige far blive overført til et hospital i hjemlandet. Nu er han ude af koma og kan selv trække vejret. Tilstanden er dog fortsat kritisk, skriver Ritzau.

 

 

Fakta om dusøren

 

Oversigt

    Oversigt