Betonklodsdrab: Politi efterlyser Volvo

Nyt spor i sagen om motorvejsdrabet på Fyn. Politiet efterlyser en ældre Volvo stationcar, der blev set i nærheden af gerningsstedet.

Fyns Politi efterlyser nu en ældre Volvo i forbindelse med sagen, hvor en betonklods kort før klokken 04.00 søndag morgen den 21. august 2016 ramte en tysk personbil på den fynske motorvej. En 33-årig kvinde blev dræbt, hendes 36-årige mand blev alvorligt kvæstet, mens parrets 5-årige søn slap med småskrammer. 

Et vidne så samme morgen omkring klokken 03:50 en ældre Volvo stationcar, formentlig en grålig model 245, køre ad Middelfartvej mod vest og derefter videre til højre ad Langesøvej i retning mod den motorvejsbro, hvorfra den 30 kilo tunge betonklods blev kastet ned på bilen.

- Teoretisk kan det være gerningsmanden eller gerningsmændene, der befandt sig i bilen, men der kan også være tale om et vigtigt vidne, som vi selvfølgelig meget gerne vil tale med. Vedkommende kan, også uden selv at være klar over det, sidde inde med vigtig viden i sagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

Fyns Politi vil derfor meget gerne høre fra borgere, der enten selv var ude at køre i en grålig eller mørk Volvo stationcar den pågældende morgen eller som kender nogen, der var ude at køre i en tilsvarende Volvo tidligt om morgenen den pågældende søndag. 

 

Oversigt

    Oversigt