I det fynske folks tjeneste

Bilist gik amok i Bogense

En mandlig bilist tændte fuldstændig af natten til søndag i Bogense. Han slog en mand med et jernrør, gav en kvinde lussinger og hamrede en knytnæve i hovedet på en anden bilist.

02:00

1 af 4

Det begyndte helt banalt. En 20-årig mand fra Bogense kørte bag ved den voldelige bilist, der kørte langsomt og markerede med bremselygterne, at den 20-årige kørte for tæt på.

- Så overhaler den 20-årige bilen - og så må han begynde at markere med bremselygterne, fordi bilen bagved begyndte at køre for tæt på, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist.

Det hele kulminerede ved Adelgade 107, hvor den 20-årige steg ud ad sin bil og henvendte sig til de to mænd, der havde kørt efter ham.

- Så vælter de to mænd ud ad bilen og den ene slår ham i hovedet med en knytnæve. Det er kun den ene mand, der er opfarende, fortæller vagtchefen.

Den 20-årige trak over mod en gruppe på det modsatte fortov, og da en kvinde går imellem mændene for at stoppe volden, slår den opfarende bilist hende.

- Så tager han den 20-åriges bil og fræser rundt i Bogense. Han laver noget hjulspin og kommer så tilbage, hvor to mænd fra en fest er kommet til, siger vagtchefen.

Den voldelige bilist tog et jernrør fra bilen og slog en af festdeltagerne.

- Han flækker en fortand og får en skade på næsen, lyder det fra Kenneth Taanquist.

Men det var åbentbart ikke nok for den voldelige bilist. Så han slog løs på den 20-åriges bil også, der fik store buler og knust en rude.

Den opfarende bilist og hans kammerat forsvandt derefter.

- Vi har en klar formodning om, hvem han er, fortæller vagtchefen.