Bios-direktør indkaldes til samtale

Bios-direktør, Morten Hansen, kan se frem til at blive indkaldt til samtale hos Region Syddanmark på baggrund af den mailkorrespondance, som TV 2/FYN i går kunne fremvise.

Formanden for det præhospitale udvalg, Venstres Thyge Nielsen har fortsat tillid til Bios-direktør, Morten Hansen, men vil nu indkalde Morten Hansen og Bios til møde om mailkorresponcen mellem direktørens kone og Karsten Hønge.

TV 2/FYN havde her til aften Morten Hansen igennem i studiet for at svare på, hvorfor hans kone har udgivet sig for at lave en akademisk undersøgelse under påskud af at være en anden.

- Jeg har ikke yderligere kommentarer til den konkrete sag. Jeg står til rådighed for regionsrådet. Jeg vil gerne tage dialogen direkte med dem og ikke igennem medierne, siger Morten Hansen. 

Det var under påskud om at være en almindelig borger, der ville lave en akademisk undersøgelse, at Bios-direktør Morten Hansens kone i august kontaktede Karsten Hønge (SF) for at få oplysninger om det valgkampsbidrag som Reddernes Landsklub gav SF’eren.

Indtil videre har fem partier i Region Syddanmark fået nok i i sagen. De har mistet tilliden til deres samarbejdspartner.

- Jeg tager alle udmeldinger fra Regionsrådet alvorligt. Også dem der er kommet om min person i dag, og dem ser jeg frem til at drøfte med Regionsrådet, siger Morten Hansen.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra det hollandske moderselskab Bios Group, men de har ikke ønsket at medvirke i et interview. 

Oversigt

    Oversigt