Black Army politianmeldt: Truer tatovørs søn

I sidste uge fortalte TV 2/FYN historien om, at flere tatovører i Odense angiveligt skulle være blevet afpresset af banden Black Army. Nu truer banden formandens søn.

Formand for Professionelle Danske Tatovører, Lars Pedersen, stod i sidste uge frem på TV 2/FYN og fortalte om pengeafpresning fra banden Black Army. 

Nu rammer truslerne også formandens søn. Det skriver Ekstra Bladet

- De har stalket mig og fundet frem til mig og min søn på Facebook. De truer os, og det er jo en nem måde at forsøge at skræmme mig på at gå efter min familie, siger Lars Pedersen til Ekstra Bladet.

Lars Pedersen nægter dog at trække sin anmeldelse om trusler tilbage. 

quote Jeg har anmeldt det til politiet, og de har tilbudt min søn, at han kan få en overfaldsalarm, så han trygt kan tage i gymnasiet efter ferien på mandag,

Lars Pedersen, formand, Professionelle Danske Tatovører

Når formandens søn begynder i skole igen på mandag efter vinterferien udstyrer Fyns Politi ham med en overfaldsalarm. 

- Jeg har anmeldt det til politiet, og de har tilbudt min søn, at han kan få en overfaldsalarm, så han trygt kan tage i gymnasiet efter ferien på mandag, fortæller Lars Pedersen til Ekstra Bladet. 

Tre bandemedlemmer anholdt

I alt har fem tatovører fortalt om afpresning, men ifølge tatovørernes formand er der langt flere, der har oplevet at blive truet af banden.

Lørdag i sidste uge anholdt Fyns Politi en 20-årig mand fra Black Army. Han blev sigtet og varetægtsfængslet for afpresning. Dagen efter blev yderligere to medlemmer varetægtsfængslet i fire uger for samme lovovertrædelse. Retsmøderne blev holdt for lukkede døre, og det vides ikke, om varetægtsfængslingerne har forbindelse med afpresningen af tatovørene at gøre. 

Oversigt

    Oversigt