Blev omringet af Black Army: Nu øges sikkerheden omkring Odenses borgmester

Efter Peter Rahbæk Juel i sidste uge blev passet op af medlemmer af Black Army, har Fyns Politi nu valgt at opgradere sikkerheden om borgmesteren.

Bandesituationen i Odense får nu Fyns Politi til midlertidigt at opgradere sikkerheden omkring byens borgmester, Peter Rahbæk Juel.

- Fyns Politi har besluttet midlertidigt at opgradere sikkerheden omkring Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel. Baggrunden er dels den aktuelle bandesituation i Odense, og dels at borgmesteren torsdag aften i sidste uge blev intimideret af en gruppe fra Black Army på en tankstation på Nyborgvej i Odense – en helt uacceptabel adfærd, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi. 

Torsdag aften blev Peter Rahbæk Juel efter et interview med TV 2 om bandesituationen passet op af medlemmer fra banden Black Army på en tankstation på Nyborgvej i Odense. 

- Inden jeg når at sætte mig ind, er der to Black Army-medlemmer, der passer mig op. Og inden vi får set os om, er der otte til ti omkring mig, og de vil gerne give hånd med borgmesteren, som de siger, fortalte han efter episoden til TV 2.

- Jeg sagde til dem, at jeg ikke har lyst til at trykke hånd med Black Army, for jeg bryder mig ikke om det, de laver. Det blev de lidt mopsede over.

Dagen efter anmeldte han episoden til Fyns Politi.

På Facebook skriver Peter Rahbæk Juel onsdag:

- Det er naturligvis en omvæltning, der gør indtryk. Men jeg sætter stor pris på, at der er nogen, der passer godt på mig.

- Jeg vil gerne sige tak til politiet for deres professionelle håndtering. Samtidig vil jeg også gerne understrege, at mine daglige gøremål fortsætter. Jeg er til møder, på gaden og generelt - som altid - ude blandt folk for at lytte. I Odense står vi sammen – også mod banderne.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Episoden opstod, efter borgmesteren gennem flere uger har været en markant figur i debatten omkring kriminelle bander, og med baggrund i dette og den aktuelle bandesituation i Odense har Fyns Politi nu valgt at skrue op for sikkerheden omkring borgmesteren.

Sådan skrev borgmesteren i sidste uge efter optrinnet på Nyborgvej: 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt