Borgermøde om flygtninge i Assens

Assens Kommune inviterer til borgermøde vedrørende flygtninge- og integrationsindsatsen i 2016.

I løbet af 2015 kom der 153 flygtninge til Assens Kommune. I 2016 står kommunen til at modtage yderligere 196 flygtninge.

Assens Kommune inviterer derfor til borgermøde mandag aften klokken 19.30 til 22.00 i Arena Assens om flygtningeindsatsen i kommunen. 

Det er i samarbejde med Røde Kors Assens, Arena Assens, lokale virksomheder og Assens lokalpoliti, at kommunen giver interesserede borgere mulighed for at blive informeret om flygtninge- og integrationsindsatsen i kommunen i 2016. 

Borgermødet er af oplysende karakter, men kommer også til at bestå af oplæg og dialog om indsatsen.

Programmet kommer til at bestå af en velkomst fra Assens' borgmester, Søren Steen Andersen, og formand for Innovations- og Medborgerskabsudvalget, Charlotte Christiansen.  

Efterfølgende er der oplæg fra en af Assens nye borgere, der vil fortælle om, hvordan det har været at komme til Danmark. Der er også indbudt virksomheder til borgermødet til at fortælle om erfaringer med flygtningepraktik.

Derudover vil Fyns Politi fortælle om den aktuelle situation i kommunen og Røde Kors vil være tilstede for at fortælle om aktuelle aktiviteter for flygtninge og muligheder for at melde sig som frivillig.

Alle interesserede er velkomne til mødet. 

Oversigt

    Oversigt